Ben Affleck

Kép
Sztárok

Két napja vált el, máris a vörös szőnyegen Jennifer Garner - és nem is akárhogy!

Valószínűleg nem lennének arra képesek, mint Jennifer Garner. Még meg sem száradt a tinta a válási papírokon, ő máris a vörös szőnyegen tündököl!

Kép
Sztárok

Ben Affleck először nyilatkozott állapotáról a rehab óta

Ben Affleck nyár végén került be a rehabra, miután szakítása olyannyira megviselte, hogy ismét az alkoholhoz nyúlt. Azóta már sokkal jobban van, és most egy nyilatkozatot tett közzé.

Kép
Sztárok

Jennifer Garnert megcsalja a férje a legújabb filmjében – nézd meg az előzetest!

A valóságban ugyanezzel a válófélben levő színésznő exét, Ben Afflecket vádolták – és most újabb, kevéssé szalonképes vádakkal kell szembenéznie. Ennél jobb marketing nem is kell Garner új filmjéhez!

Kép
Sztárok

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Kép
Sztárok

Ben Affleck jóképű öccsének minden esélye megvan arra, hogy idén Oscar-díjat kapjon!

A tehetség családban marad!

Kép
Sztárok

Napi cuki: György herceg egy hollywoodi sztár gyerekével kötött barátságot

Micsoda találkozás!

Kép
InStyle TV

Zac Efron egy gyönyörű modell oldalán forgatja legújabb filmjét- VIDEÓ

A Blurred Lines című slágerben feltűnt Emily Ratajkowski, akit legutóbb Ben Affleck oldalán láthattunk a Holtodiglan című filmben, Zac Efron mellett lesz látható az ősz egyik leginkább várt filmjében.

Kép
Sztárok

13 sztár, akiknek a hamburger a mindenük - FOTÓK

Olyan jó látni, hogy a sztárok sem diétáznak állandóan, és ha megkívánják, igenis megeszik a hamburgert vagy bármit, ami ugyan nem túl egészséges, mégis nagyon jól tud esni egy kimerítő munkanap vagy buli végén. Vegyünk példát most JLo-ról, Miranda Kerr-ről és a többiekről, és ne feledjük: mindent szabad, csak mértékkel!

Kép
Sztárok

Jen & Ben best of - 10 év után válik az álompár

A napokban ünnepelte 10. házassági évfordulóját Hollywood egyik legszerethetőbb álompárja, Jennifer Garner és Ben Affleck, de nem tartott sokáig az ünneplés, mert tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy elválnak.

Kép
Sztárok

Hollywoodi sztárgázsik - ennyit keresnek a legmenőbb sztárok

Hollywoodban csak annyit érsz, amennyi pénzt csinálsz. A Paramount Channel novemberi és decemberi premierfilmjeinek sztárjai sokat mesélhetnének arról, hogyan járták meg az álomgyár csúcsait és völgyeit karrierjük során.

Kép
Sztárok

12 stílusos férfi az Oscar-partiról

Azt már láthattátok, hogy szerintünk kik voltak a 2014-es Oscar-gála legstílusosabb sztárjai. Most megmutatjuk, hogy kik voltak a kedvenceink az afterpartin a férfi nem képviselői közül.

Előző oldal